Marianne van den Anker

Marianne is Ombudsman van Rotterdam (sinds 1 maart 2022)/ wordt (vanaf 1 maart).

“Vanuit mijn hart en verstand, vanuit voelen en verbinden, confronterend en bouwend, heb ik de afgelopen jaren als moderator, radiopresentator, programmamaker, bestuurder, toezichthouder, wethouder, gemeenteraadslid en wetenschapper ‘de Publiecke Saeck’ gediend.
Het werk van Marieke is voor mij meer dan een inspiratiebron. De rijkheid en gelaagdheid van haar werk heeft mij als mens en in mijn werk geholpen”.

Maria van der Heijden geeft met haar onvoorwaardelijke leiderschap – op een vanzelfsprekende wijze-  richting aan de transitie. There is no way back als zij zich ergens mee bemoeit. Als gespreksleider kijk ik, samen met u, uit naar de Mare Dialoog waar deze twee vrouwen hun kennis en inspiraties delen en geven, in verbinding met ons en met elkaar.